Disset cellers organitzen visites guiades durant la 29a Mostra del Vi de l'Empordà

2013-09-04 14:00

Disset cellers ofereixen visites guiades amb tast a les seves instal·lacions durant la Mostra del Vi de l'Empordà que es celebra a Figueres del  5 al 8 de setembre. Els cellers que participen en aquesta inicitiava són: *lavinyeta, Vinyes dels Aspres, Masia Serra, Terra Remota, Bodegas Mas Vida, Oliver Conti, Espelt Viticultors, Celler Gelamà, Celler Martín Faixó, Cooperativa de Garriguella, Caves Peralada, Arché Pagés, Cellers d'en Guilla, Mas Llunes, Empordàlia,  Can Sais i Celler Cooperatiu d'Espolla.

Totes les visites es realitzen a les 11.00H del matí dels dies 6, 7 i 8 de setembre. Una part de les visites organitzades són gratuïtes, però la majoria són de pagament i els preus oscil·len entre els 5 i els 15 euros. Per a més informació o reserves cal contactar amb el Consell Regulador de la DO Empordà (972 50 75 13 o info@emporda.cat) o a l'estand de la DO durant els dies de la Mostra del Vi.  Consulta aquí els horaris.

La XXIX edició de la Mostra del Vi de l'Empordà reunirà durant quatre dies a la Rambla de Figueres a una àmplia representació dels cellers i dels vins de la Denominació d'Origen Empordà. Estands, tastets de vi, gastronomia i d'altres activitats formen part de la programació.