Dissabte s'inaugura l'skatepark de Figueres

2012-12-12 19:00

Aquest dissabte dia 15 de desembre s’inaugura a Figueres un nou espai públic: un parc urbà amb una superfície de 740 m2 ple de rampes, baranes i desnivells destinats a la pràctica d’esports com l’skate, BMX i scooter. 

El Parc Urbà, dissenyat per Joel Segura, està ubicat al Parc dels Olivars, al costat de l'Escola d'Hostaleria, i és una realitat gràcies a l’Ajuntament de Figueres i la col·laboració de Sappysport, Spot i Inkieta. És un espai obert a tothom i que respon a la necessitat de molts esportistes urbans que durant generacions han somiat amb un lloc on poder rodar amb seguretat i amb els elements necessaris per poder gaudir al màxim nivell. 

La festa d’inauguració, coordinada per l'associació Inkieta, del parc començarà a partir de les 11h del matí amb varies activitats programades i l’espectacle de diverses exhibicions de riders de nivell nacional. També hi haurà exposicions de productes de marques importants del sector durant tot el dia, i sortejos i regals pels participants i pel públic assistent. Tot plegat, amb la música de DJ Chunky Waves Sound System, DJ’s Som Reggae i el grup Neurotic Hell que s’encarregaran d’animar l’esdeveniment durant tota la jornada. No serà fins a les 16h de la tarda però, que es farà l’acte oficial inaugural a càrrec de l’alcalde, Santi Vila.