Dissabte i diumenge es podrà signar un vot per la independència a Figueres

2014-01-08 08:30

L'ANC de Figueres engega la campanya "Signa un vot per la independència". Aquest dissabte 11 i diumenge 12 els ciutadans estan convidats a exercir el Dret de Petició als Porxos de l'Ajuntament. Dissabte es podrà fer de les 10 del matí a les 8 del vespre i diumenge de 10 a 2.

L'acció a Figueres forma part de la campanya que es farà arreu del país. Els dies 10, 11 i 12 de gener, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) durà a terme una recollida massiva d’instàncies. L'objectiu és què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans poden demanar que es convoqui la consulta i, en cas que la seva celebració no sigui possible, els seus representants electes declarin la independència d’acord amb la legislació internacional. 

L’ANC ha fet públic un vídeo explicatiu per tal de destacar la importància del projecte l’any 2014, mitjançant grafismes i amb un toc d’humor. A l’espot i apareixen els representants polítics catalans que van acordar la data i la pregunta de la consulta.

Dissabte també es podrà signar a poblacions com Cadaqués, Vilajuïga, Vilafant, Peralada, Vilanova de la Muga, Camallera, Cantallops,