Dissabte comencen Les Nits Golfes de La Cate amb els contes eròtics de La Minúscula

2014-02-26 18:00

El Patronat de La Catequística de Figueres amb el suport i la producció de l’Associació Gironina de Teatre (AGT) inicien a les 23 h d’aquest primer dissabte de març el cicle d’espectacles de petit format Les Nits Golfes de la Cate.

La programació presenta propostes de teatre de petit format els dissabtes a l’espai La Cate, situat al número 4 de la Ronda Rector Aroles de Figueres, amb una entrada de 5 euros, reduïda a 3 per als socis d’ambdues entitats.

Els responsables de la inauguració seran la companyia teatral La Minúscula amb els contes eròtics per adults “Els fruits de la passió”, un espectacle humorístic basat en històries, escenes teatrals, cançons, poesies i dades curioses. Tres actors i quatre actrius se situen ben a prop del públic, amb complicitat i moltes picades d’ullet humides, divertides i picants per passar una estona en bona companyia.

La programació continua el 22 de març amb l’espectacle de teatre d’objectes “Allegro ma non troppo” a càrrec de Zero en conducta. Per al mes d’abril està previst comptar el dia 5 amb la màgia per adults de “Supermàgic” de Fèlix Brunet, i la divertida proposta de teatre gestual “Gesto es todo”, el dia 26 a càrrec de l’actor Carlo Mô.

El cicle finalitza el 3 de maig amb la participació de Sara LaDitera, que presenta el guardonat cabaret històric “Relatos a oscuras”.

Els presidents d’ambdues entitats, els senyors Alfons Martínez per part de La Catequística i Joan Vilajona per part de l’AGT, van destacar durant l’acte oficial de la signatura del conveni les bones sensacions que desperta el cicle, i el desig de continuar amb aquesta col·laboració en el futur.

L’AGT continua treballant per incorporar altres espais teatrals del territori a aquesta experiència, que es va iniciar a Sarrià de Ter amb Les nits del Coro i continua ara a Figueres amb aquest nou cicle, per tal de crear una xarxa d’espectacles de cafè teatre que afavoreixi l’activitat de les arts escèniques a les comarques gironines.

Les Nits Golfes de La Cate compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Figueres.