Dinamització de les activitats del Consell municipal de Vilatenim

2010-10-17 10:56

Aquesta setmana el Consell municipal de Vilatenim ha posat en funcionament les activitats i cursos derivats del suport de l'àrea municipal d’Acció Cívica. Un suport que ha permès crear una aula d’informàtica amb nou equips i una impressora per dur a terme cursos d’alfabetització informàtica, d’iniciació al windows o de navegació per internet. Cursos i material que els veïns de Vilatenim podran gaudir de manera continuada.

També s’ha apostat per la continuïtat de tallers adreçats al col·lectiu de gent gran, com són les classes de gimnàstica de manteniment i el taller de memòria, a més de la realització el mes de desembre d’un monogràfic de decoració floral.

“Es tracta d’una acció que dóna continuïtat a la política iniciada mesos enrere des de l’àrea d’Acció Cívica amb la voluntat de fer xarxa i acostar els cursos i activitats subvencionades per l’Ajuntament a tots els veïns i veïnes de la ciutat”, explica el vicealcalde, Francesc Canet.

Per la seva la banda la regidora d’Acció Cívica Olga Carbonell avança que “també es faran millores en l’àmbit de les infraestructures, dotant l’equipament de noves eines que avancen en la millora de la seguretat, el confort i l’accés dels seus usuaris, gràcies a l’adequació d’un sistema d’aire condicionat i d’altres elements”.