Dimarts es presenta Forquilla Gironina al Celler Espelt

2012-05-13 19:00

El proper dimarts, 15 de maig, a les 8 del vespre, tindrà lloc a l’Espai d’Art del Celler Espelt, a Vilajuïga, l’acte de presentació de la nova web “Forquilla Gironina”, un nou portal que vol ser referència pel públic en general en temes de restauració i enogastronomia que ha estat recentment creat pels germans Agnès i Llorenç Cabezas. 

La nova web presenta un cercador gratuït de restaurants amb més de 500 establiments registrats, seccions informatives (notícies i agenda) i d’entreteniment com són les vídeo receptes, els vídeo reportatges o la secció “Als Fogons”. També hi apareixeran periòdicament recomanacions d’iniciatives o instal·lacions destacables i alguns articles de persones relacionades amb el món de la gastronomia. Un altre factor de la nova web és un concurs en què els seguidors podran participar enviant les seves fotografies o fent els seus comentaris a les xarxes socials, amb premis relacionats amb el sector com ara sopars o nits d’hotel, entre altres propostes. 

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’escriptor i professor de Literatura Anglesa, Miquel Berga, autor, -entre d’altres- del llibre “Històries del Motel”. En finalitzar l’acte de presentació es realitzarà un tast de vins del Celler Espelt, acompanyats per un tastet gastronòmic en el que col·laboren els restaurants de l’Hotel Empordà, de Figueres, Emporium, de Castelló d’Empúries i La Cuina d’en Norat, de l’Hotel Terraza de Roses.