Dimarts es tallarà al trànsit l'Avinguda de Rhode de Roses per obres d'asfaltatge

2010-10-15 14:21

Amb motiu de les obres de millora i asfaltatge que la Generalitat de Catalunya realitzarà a l’Av. de Rhode de Roses la propera setmana, el dimarts 19 d’octubre aquest vial romandrà tallat al trànsit entre les 9 del matí fins a les 18 h. El tram afectat serà el que transcorre entre la rotonda de l’Oficina de Turisme i la Riera Ginjolers. La Policia Local senyalitzarà els itineraris alternatius i ubicarà un dispositiu per informar els conductors durant el temps que l’avinguda romangui tancada.

A partir del proper dilluns, es realitzaran a Roses les obres d’asfaltatge contractades pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, que suposaran la millora del tram de l’Av. de Rhode comprés entre la rotonda on conflueixen les carreteres de Figueres i Vilajuïga (rotonda Elefant Blau) i la Riera Ginjolers.

Dilluns es realitzaran les primeres tasques preparatòries i de senyalització, mentre que l’endemà, dimarts, és quan l’empresa adjudicatària preveu executar el gruix més important dels treballs. Per aquest motiu, la circulació romandrà tallada entre l’Oficina de Turisme i la Riera Ginjolers de 9 a 18 h. La resta de la setmana es completaran les tasques fins arribar a la rotonda de la carretera de Vilajuïga. En aquest cas, però, no es preveu tallar el pas a la circulació, ja que s’alternaran els treballs a banda i banda de l’avinguda per mantenir un tram amb la circulació oberta.