Diferents activitats en el Dia per l'erradicació de la violència contra les dones a Figueres

2015-11-23 13:00

L'Ajuntament de Figueres ha programat, un any més, diferents activitats en relació el Dia Internacional per l'erradicació de la violència contra les dones, que es celebra a tot el món aquest dimecres, 25 de novembre.

Des del Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) de la ciutat s'han programat xerrades per conscienciar sobre la problemàtica a diferents col.lectius com joves estudiants de secundària, dones de la comunitat gitana del barri de Sant Joan o homes i dones interns al Centre Penitenciari Puig de les Basses. L'acte central del dia però, serà una jornada tècnica adreçada especialment a tots els professionals que treballen sobre aquesta problemàtica, però també oberta a tota la ciutadania i s’hi farà la lectura del manifest institucional. La xerrada es farà el mateix dia 25 al Saló de Sessions de l'Ajuntament, entre les 10 h i les 12.30 h. Els interessats en assistir-hi només cal que reservin plaça al mail siad@figueres.org o trucant al 972 51 38 08 (programa jornada en un document adjunt).

La regidora de la Dona, Dolors Pujol, recorda que “des del SIAD es treballa tot l'any per sensibilitzar la societat figuerenca envers aquesta xacra de violència, a més d'atendre i assessorar a ls víctimes”. 

Recordar que durant el Ple ordinari d'aquest mes, tots els grups municipals van aprovar per unanimitat una moció per a l'erradicació de la violència envers les dones.