Diego Borrego i Margarita Cotcho ocuparan el número 2 i el número 3 de la candidatura del PPC a Figueres

2011-04-11 10:00

Mª Àngels Olmedo, candidata del PPC a l’alcaldia de Figueres ha fet públic el nom d'algunes de les persones que l’acompanyaran en aquesta candidatura. En aquest sentit doncs, la candidata popular, que ha explicat que en breu faran la presentació de tota la candidatura, ha dit que “em sento molt orgullosa de les persones que m’acompanyen en aquesta candidatura. El partit avui se sent més fort i preparat que mai per servir als figuerencs”. Olmedo ha explicat també que “presentem un projecte ambiciós però realitzable per Figueres i ho fem amb un equip de persones que conjuga a la perfecció experiència i renovació”

Així doncs el PPC ha fet públic que Diego Borrego, actual regidor i portaveu del PPC a l’ajuntament de Figueres ocuparà el número dos de la candidatura i que l’empresària figuerenca, Margarita Cotcho el número tres. El número quatre serà Xavier Rubio, empleat de banca i l’advocada figuerenca, Laura Vinuesa el número cinc. Tots ells han destacat la seva “il·lusió” per treballar per Figueres i “ajudar” als figuerencs a superar aquests moments de greu crisi econòmica. 

El candidats del PPC de Figueres han coincidit també en que “Figueres necessita de nou un canvi perquè l’actual Alcalde està més preocupat per la seva carrera política que pels problemes del municipi”. Finalment Olmedo ha demanat a Santi Vila que “ enlloc de preocupar-se tant per la seva carrera política utilitzi el seu escó al Parlament de Catalunya per defensar els interessos de Figueres i dels figuerencs”.