Dídac Lee i Enric Ruíz-Geli desperten l'interès d'un centenar de persones al Castell de Sant Ferran

2012-02-12 08:00

Dissabte l'emprenedor Dídac Lee i l'arquitecte Enric Ruíz-Geli varen fer una xerrada ponència, a la seu dels Amics del Castell, explicant molts dels seus projectes personals. Santi Vila, l'alcalde de Figueres, va presentar i moderar l'acte.

Es va parlar del FC Barcelona, o del Bulli Foundation però tots dos varen insistir molt en el valor del talent i les idees per progressar en aquests temps de crisi. Com a   cloenda, els dos emprenedors varen animar als assistents a treballar i aprofitar-se de les noves tecnologies que han jerarquitzat el món d'una forma horitzontal ”pots fer un projecte local, exemple la casa Nurbs d'Empuriabrava i sortir al New York Times” afirmà Ruíz-Geli. “Pensem el producte a Barcelona, el fabriquem a l'Argentina i el venem on sigui” explicava  Dídac Lee per la seva part.

Un nombrós públic més de cent persones, van assistir a l'acte que va durar unes dues hores. El president de l'Associació Antonio Herrera , visiblement emocionat , va relatar la il·lusió que sentia en veure aquells dos joves que havia conegut de nens triomfant arreu del món.

Foto: Martí Dacosta