Di-versiones a Navata, Cris Juanico a Vilafant i Le Croupier a l'Escala

2015-07-15 10:30

El cap de setmana que coincideix amb la meitat del mes de juliol ve carregat de festes majors i actuacions a la comarca de l'Alt Empordà. A això cal afegir-hi els festivals musicals que també presenten una àmplia oferta de concerts d'artistes molt variats.

A Navata celebren la Festa del Carme i el tret de sortida serà divendres amb l'actuació de l'Orquestra Di-Versiones. Aquesta formació del Baix Empordà ofereix un repertori d'adaptacions de grans èxits que van des d'Umberto Tozzi a Héroes del Silencio passant per Depeche Mode, U2, Abba, Alaska y Dinarama, Van Halen, Village People o Europe. Petits fragments de cançons immortals i festeres, tot amb una posada en escena revolucionada que convida a cantar i ballar. La festa la complementarà el Dj Xavi Buixó.

Més tranquil·la és la proposta que ofereixen a Vilafant amb Cris Juanico. L'excantant de Ja T'ho Diré presenta el nou disc "F(a)usta" que s'inclou dins la programació dels Vespres Musicals.

A l'Escala dissabte comença el Festival Portalblau amb la nova proposta del grup Le Croupier i l'espectacle "Esperança Dinamita" amb cançons de revista.

De l'agenda del cap de setmana cal destacar els concerts de dos artistes internacionals de renom. Suzanne Vega serà divendres a la Ciutadella de Roses dins la programació de Sons del Món i Tom Jones dissabte al Festival Castell de Peralada.