Deusedas, alcalde de Palau-saverdera des de 1979, es torna a presentar

2015-02-08 19:00

Narcís Deusedas ha estat presentat aquest diumenge com a cap de llista de CiU de Palau-saverdera en les eleccions municipals del proper 24 de maig. L’acte, que ha tingut lloc al Centre Cívic de Palau-saverdera ha estat presentat per Jordi Xuclà, diputat de CiU al Congrés dels diputats.

Narcís Deusedas, alcalde de Palau-saverdera des del 1979 es  tornarà a presentar perquè tal i com ha explicat “tinc il·lusió per seguir treballant per Palau-saverdera i la seva gent i sobretot per fer un poble millor del que tenim”. Tal i com ha explicat Deusedas “em sento amb la responsabilitat de continuar al capdavant d’aquest projecte, també per poder resoldre el tema del Sun Village”. A més, ha destacat que “aquesta ha estat una legislatura difícil, degut al context econòmic que vivim” i ha agraït tota l’ajuda que ha tingut dels companys, de la família i els amics i de la gent del poble.

Respecte al programa electoral, que segons ha explicat Deusedas encara s’està elaborant, “volem fer-lo amb la gent, per això preguntarem als vilatans de Palau les inquietuds que tenen”. A més, l’actual alcalde i cap de llista, ha destacat que sobretot farem especial èmfasis en l’àmbit social “el primer són les persones, i més ara en què hi ha gent que pateix més pels moments que ens toquen viure”. Entre d’altres temes destacats que incorporarà el programa electoral, Deusedas ha destacat “les polítiques enfocades a millorar la sanitat, l’educació i joventut”.

Per la seva banda, Jordi Xuclà, ha definit l’alcalde de Palau-saverdera com una persona “responsable, fidel al seu poble, perseverant i persistent” a més de destacar que “ha posat tota la seva energia al servei de Palau-saverdera i això poques persones ho poden dir”.