Detinguts 2 homes que tenien 915 plantes de marihuana de dos metres a l'interior d'una casa a Figueres

2023-06-06 13:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 2 de juny a la mateixa població, dos homes de 21 i 68 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Fruit d’una investigació prèvia, aquest mes de maig els mossos van concloure que en una casa del carrer Domènec Rodil ubicat a la ciutat de Figueres hi havia una plantació interior i intensiva de marihuana amb un consum desmesurat de llum.

El 2 de juny es va dur a terme una entrada i perquisició a l’esmentat habitatge amb la participació d’efectius de la Unitat d’Investigació, de la Unitat de Seguretat Ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona. Es van arrestar dos homes com a responsables del cultiu i del tràfic de drogues.

Els agents van localitzar 915 plantes de marihuana de quasi dos metres d’alçada, florides i amb cabdells, i tot d’aparells necessaris per al cultiu d’aquesta planta com, transformadors, focus, fertilitzants, filtres de carbó, extractors i ventiladors.

Tanmateix, els mossos van constatar amb la companyia elèctrica que a la casa hi havia defraudació de fluid elèctric, ja que hi havia l’escomesa de la llum connectada fraudulentament.