Detingut un home per robar en vuit establiments comercials de Figueres foradant els aparadors

2014-03-24 13:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 17 de març, un home, de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor de vuit robatoris amb força interior d’establiment comercial, un d’ells en grau de temptativa.

Entre els dies 13 i 17 de març, es van produir vuit robatoris amb força en establiments comercials al centre de la població de Figueres. Els mossos van comprovar que tots els robatoris presentaven característiques idèntiques.

El modus operandi era fer un forat de petites dimensions a l’aparador, suficient per passar-hi la mà i el braç i agafar tot allò que estava a l’abast. El valor dels objectes sostrets era de 5331 euros.

Concretament, durant la matinada del 13 al 14 de març el lladre va entrar a robar en una òptica, una perfumeria i una sabateria. Durant les altres tres nits següents va violentar una altre vegada  la mateixa perfumeria, una joieria i una altra òptica.

El passat 17 de març, a quarts d’una de la matinada, els mossos van detenir in fraganti al lladre quan estava picant amb un martell i un punxó en el vidre de  l’aparador d’una òptica.

L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició en el domicili del detingut on es van localitzar diversos objectes que van ser reconeguts com a sostrets. Tot apunta, que el detingut bescanviava els objectes que robava per droga.

El detingut, amb antecedents,  va passar el dia 18 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.