Detingut un home per cultivar 839 plantes de marihuana a l’interior d’una casa a Biure

2018-06-07 12:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 4 de juny a Biure d’Empordà, un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cervià de Ter (Gironès), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir el mateix 4 de juny, al voltant de les 10 del matí, quan els agents van localitzar una casa, situada a la plaça Constitució de Biure d'Empordà, que desprenia una forta olor a marihuana. Els agents van comprovar que l’habitatge tenia la llum connectada fraudulentament i, després d’obtenir autorització per entrar a la casa, van trobar a l’interior 839 plantes de marihuana repartides en dues habitacions, així com 50 focus i 50 transformadors, entre altre material. Per aquest motiu van detenir al responsable de la plantació com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.