Detingut i empresonat un jove que va entrar a robar de nit en un domicili de Vilafant

2015-08-27 10:18

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el 25 d’agost, un home, de 19 anys, de nacionalitat guineana i veí de Vilafant, com a presumpte autor d’un robatori amb força a l’interior de domicili.

A les cinc de la matinada del 25 d’agost, els mossos van tenir coneixement que un home estava intentant entrar en un domicili del carrer Onyar de la població de Vilafant.

En arribar al lloc la patrulla va fer una recerca i va localitzar, amagat entre uns contenidors d’un parc proper, un home que duia una televisió embolicada amb una camisa texana. A més, també portava una bossa de mà amb documentació i diferents objectes de decoració en el seu interior.

La dotació policial va constatar que l’home havia sostret els objectes de l’interior d’una casa del carrer Vinyoles. Els agents van comprovar que el lladre havia accedit al domicili després de forçar la porta del menjador i, un cop dins, va sostreure els objectes.

Els mossos van despertar als propietaris, que estaven dormin a la part superior de l’immoble i que no s’havien adonat de res, els quals van reconèixer tots els objectes recuperats. Per tot això, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força.

El detingut, amb antecedents, van passar el dia 26 d’agost al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar el seu ingrés a presó.