Detingut i empresonat un home per atracar dos supermercats a Figueres en només tres hores

2019-03-28 17:30

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dimarts 26 de març un home de 40 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

Els dos fets van ocórrer la tarda del 20 de març, quan els mossos van tenir coneixement que s’havien comès dos robatoris amb violència i intimidació en dos supermercats de la població de Figueres, el primer a l’avinguda Vilallonga i el segon a la carretera N-II, cantonada amb el carrer Nou.

El primer robatori va tenir lloc a les cinc de la tarda, quan un home va entrar al supermercat i, en passar per la línia de caixa, va amenaçar a la treballadora amb un ganivet de cuina d’uns 20 centímetres. Un cop la treballadora va obrir el calaix, el lladre va sostreure 125 euros i va marxar a peu.

El segon dels atracaments va tenir lloc a les vuit del vespre, només tres hores després del primer robatori. En aquest cas, l’atracador va entrar a l’establiment, es va dirigir al caixer i li va posar el ganivet a l’esquena. També el va amenaçar i, un cop obert el calaix, va sostreure 120 euros i va marxar corrents.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Figueres, que es va fer càrrec d’ambdós casos, va concloure la investigació amb la detenció del presumpte autor dels dos fets, aquest dimarts 26 de març.

El detingut, a qui li consten antecedents per fets similars, ha passat avui dijous 28 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, i el jutge n’ha decretat el seu ingrés a presó.