Detingut un conductor que circulava temeràriament per la N-II entre Bàscara i Llers

2011-07-05 10:30

Segons s'ha informat avui els Mossos d'Esquadra de Figueres van detenir el passat dia 3 de juliol, Julien Jean Jacques M, de 18 anys i veí del Barcarés (França), com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària. A primera hora del matí del dia 3 de juliol, els agents, van tenir coneixement que quatre vehicles amb matrícula francesa estarien realitzant conducció temerària per la carretera N-II, al terme municipal de Bàscara.

A l’alçada del punt quilomètric 757, a Llers, una patrulla va localitzar els quatre cotxes i va observar com el primer d’ells intentava tirar a terra un motorista. En un moment donat el turisme va girar cap a la dreta fent derrapar els pneumàtics, fet que va provocar que el conductor de la moto també maniobrés cap a la dreta i quedés entre el vehicle i la tanca protectora, a punt de xocar-hi i patir un accident.

Els agents van interceptar ràpidament els quatre vehicles i van identificar Julien Jean Jacques M, com el conductor que va realitzar totes les maniobres per intentar fer caure el motorista. El detingut, que no té antecedents va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

Hores abans, agents de trànsit també de Figueres estaven realitzant un control a la carretera N-IIa, a Vilafant. Els mossos van donar l’odre d’aturada a una furgoneta, però aquesta va intentar accelerar per evitar el control. Els agents van poder aturar el vehicle i, en fer-li la prova d’alcoholèmia, aquesta va donar positiu. A més dins de la furgoneta, els agents van trobar 8 caixes plenes amb marihuana i eines de jardineria. Per aquest fet Manuel VG, de 35 anys i veí de Figueres, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Manuel VG, de qui consten antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el mateix dia 2 de juliol.