Detingudes quatre persones sospitoses de robatori en el Port Esportiu de Roses

2012-12-03 20:00

Ahir diumenge al vespre la Policia Local de Roses va detenir en les immediacions del Port Esportiu de Roses tres homes i una dona, sospitosos d’haver comès diverses sostraccions i desperfectes en embarcacions amarrades al port. Tots els detinguts tenen antecedents policials i avui han estat posats a disposició judicial. Els fets es van produir la tarda d’ahir quan els vigilants del Port Esportiu de Roses van alertar la Policia Local de la presència d’un vehicle sospitós circulant per les instal·lacions de l’equipament nàutic. 

Un cop personats en el port, els agents policials van localitzar el vehicle i van identificar els seus ocupants, tres homes i una dona de nacionalitat romanesa, tots ells amb antecedents policials. A l’interior del vehicle es van trobar també objectes i material divers, com ara prismàtics. 

Un cop inspeccionada l’àrea del Port Esportiu, els agents van detectar també que algunes de les embarcacions amarrades presentaven desperfectes i clars indicis d’haver estat objecte de robatoris, per la qual cosa van procedir a la detenció dels sospitosos.