Detenen un usuari d'un aparcament comunitari del carrer Oliva per robar a 13 vehicles

2013-09-24 14:00

A les 7.30 hores del dimarts 23 de setembre, la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana va rebre la comunicació que en un aparcament comunitari del carrer Oliva s'havien trobat uns quants vehicles forçats dels quals els hi havien sostret diferents objectes.

Al desplaçar-se una patrulla fins al lloc, es va constatar que s'havien ocasionat desperfectes en 13 vehicles, que hi havia restes de sang a prop d'un ells motivat possiblement perquè l’autor s'havia tallat i que l'aparcament disposava d'un sistema de videovigilància. En les imatges  es veia com un individu recobert amb un llençol i ajudat d'un pal, girava les càmeres per tal de no ser enregistrat.
 
Per gestions realitzades per agents de la Guàrdia Urbana es va identificar el possible autor dels fets com a un usuari de l'aparcament. Aquesta persona, al rebre la visita de la policia en el seu domicili, presentava una ferida a les mans i va reconèixer ser ell l’autor dels fets, cosa que va motivar la seva detenció per diversos delictes de robatori amb força.

El detingut ha resultat ser EPDL de 44 anys i resident a Figueres.