Detenen un pressumpte traficant a l'avinguda Marignane de Figueres

2010-05-27 20:17

Agents de la Guàrdia Urbana de Figueres van procedir, en el dia d’ahir, a la detenció d’un home de nacionalitat espanyola-senegalesa, de 27 anys i veí de Figueres per un presumpte delicte contra la Salut pública.

Els fets van tenir lloc sobre les 19:30 hores i es varen originar, quan dos agents de la Guàrdia Urbana, que efectuaven el servei de paisà per la zona de la avinguda Marignane, van ser testimonis directes del que semblava una venda de substància presumptament estupefaent, entre qui ha resultat posteriorment detingut i un ciutadà francès.

Els agents varen poder observar, com gairebé davant seu, una persona, ocupant d’un vehicle amb matricula francesa, s’aturava davant el detingut, parlaven un moment, aquest li donava alguna cosa i a canvi agafava uns bitllets.

Després de procedir a interceptar el ciutadà francès, el qual va confirmar-los que acabava de comprar sis (6) grams d’una substància, que presumptament era heroïna a la persona a la que havien vist moments abans. Posteriorment els agents varen poder efectuar la detenció del presumpte venedor. Per aquests fets s'han instruït diligències policials que es lliuraran al Jutjat de Guàrdia.