Detenen un noi de 24 anys per agredir la seva companya a Figueres

2010-04-26 19:06

La matinada d'aquest dilluns s'ha rebut un requeriment a la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana de Figueres, queixant-se de sorolls de cops al c/ Santa Llogaia. Per aquest motiu s'hi ha desplaçat una patrulla localitzant a una senyora a l'alçada del c/ Pere III, i que es trobava molt exaltada. Al ser preguntada ha explicat que havia estat agredida pel seu company sentimental i que aquest havia marxat caminant pel carrer Santa Llogaia.

En aquest darrer carrer, amagat al darrera d'un vehicle, s'ha trobat a un home que s'ajustava a la descripció donada per la denunciant, que al detectar la presència policial ha marxat corrent llençant un paquet al terra. L’individu ha pogut ser interceptat, presentant molta resistència i agredint als agents actuants, procedint finalment a la seva detenció. En el paquet esmentat s'han localitzat diversos embolcalls de plàstics amb una substància sòlida i marronosa identificada com heroïna amb un pes total de 290 gr.

El detingut ha resultat ser BL de 24 anys, amb domicili a Figueres, al que se li atribueixen un delicte de violència de gènere, un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat i un delicte contra la salut pública