Detenen un menor que, amb un altre, havien robat una màquina de tabac a la plaça Triangular de Figueres

2014-03-31 15:00

Poc abans de dos quarts de sis del matí d'aquest dilluns la central de la Guàrdia Urbana de Figueres ha rebut la comunicació telefònica d'un veí que alertava que en el carrer Terreres hi havia dos joves que estaven arrossegant una màquina de tabac.

Quan hi han arribat les dotacions policials han vist com dos individus abandonaven la màquina a la via pública i escapaven, però han aconseguit interceptar-ne a un. Al fer una recerca d'on podia provenir la màquina de tabac s'ha localitzat un establiment de la plaça Triangular que presentava la porta forçada amb el vidre trencat, la màquina enregistradora en el terra i amb senyals que indicaven que hi faltava una màquina expenedora.

Davant aquestes evidències s'ha procedit a la detenció de la persona interceptada per un suposat delicte de robatori amb força, que un cop identificada ha resultat ser un menor de 17 anys resident a Figueres.
 
Agents de la Guàrdia Urbana s'han posat en contacte amb el propietari de l'establiment que ha reconegut la màquina de tabac com a seva.