Detenen un jove que trencava vidres de cotxes a la Pujada del Castell per robar

2013-03-13 14:30

A les dos quarts d'onze de la nit d'ahir dimarts, la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana de Figueres va rebre una trucada informant que dos individus estaven trencant els vidres dels vehicles estacionats a la Pujada del Castell i que s’emportaven objectes del seu interior. El ciutadà que va trucar també va fer una descripció dels dos individus. Quan van arribar al lloc dels fets, agents de la Guàrdia Urbana van comprovar que entre l'Av. Salvador Dalí, la Pujada de Castell i el carrer Cel·li i Rústic, hi havia un total de vuit vehicles aparcats amb els vidres trencats. 

Més tard, a l'encreuament del carrer Montgó amb l'Av. Perpinyà, una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar a un individu que s’ajustava a la descripció i que portava un aspirador de cotxe a les mans. Al ser preguntar d'on l’havia tret, va respondre amb evasives. 

Atès que una dotació del cos de Mossos d'Esquadra estava realitzant gestions amb el propietari d'un dels vehicles afectats, es va esbrinar que li havien sostret un aspirador de les mateixes característiques. Per aquest motiu la Guàrdia Urbana va procedir a la detenció de A.A., de 22 anys i resident a Figueres, per un suposat delicte de robatori amb força a interior de vehicle.