Detenen un jove per robar un televisor i unes arrecades a Figueres

2010-10-18 14:16

A les 3:45 hores del 17 d'octubre un patrulla de la Guàrdia Urbana de Figueres va localitzar al carrer Llançà a un home caminant amb un televisor de pantalla plana a les mans. Atès que aquesta persona era coneguda per tenir antecedents per delictes contra el patrimoni es va procedir a aturar-lo i fer-li un escorcoll superficial, amb el qual també se li van localitzar unes arracades daurades. L’individu va explicar que havia trobat els objectes a l'interior d'un contenidor. Vistes les circumstàncies i que no hi havia constància de cap denúncia recent de la sostracció d'aquests objectes, els agents van optar per comissar els objectes i deixar marxar a la persona.

Avui al matí s'ha personat a les dependències de la Guàrdia Urbana una persona resident en un immoble del carrer Besalú, amb la finalitat de denunciar que després de passar el cap de setmana fora de la ciutat i s'ha trobat amb la porta dels baixos i del primer pis de casa seva forçada, que li han sostret un televisor de pantalla plana i unes arracades, donant la descripció dels objectes que s'ajustava plenament a les que portava el sospitós. Posteriorment aquesta persona ha reconegut sense cap mena de dubte els objectes que se li han mostrat com de la seva propietat.

Un cop la denúncia ha estat formulada i la Guàrdia Urbana ha comprovat l'existència de rastres de força en els accessos de l'immoble del carrer Besalú, s'ha procedit a la recerca del sospitós, localitzant-lo a les 11'15 hores del dia d'avui i procedint a la seva detenció per un suposat delicte de robatori amb força. El detingut és MD, té 20 anys, i resideix a Figueres.