Detenen un home que va robar un telèfon mòbil a punta de navalla prop de la plaça de la Palmera de Figueres

2014-01-08 15:30

Agents de la Guàrdia Urbana de Figueres, varen procedir el passat dia 4 de gener a la detenció d’un individu, FEG de 23 anys, veí de Banyoles, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els fets varen tenir lloc al voltant de dos quarts de quatre de la tarda, quan un testimoni va presentar-se davant la Guàrdia Urbana informant que acabava de ser víctima d’un atracament a la via pública, en concret a les immediacions de la plaça Palmera i que, a punta de navalla, li havien sostret el mòbil.

Ràpidament agents de la Guàrdia Urbana varen localitzar al presumpte autor que, en detectar la presència policial, va sortir corrents direcció al carrer Pi i Margall. Després d'una persecució va poder interceptar-lo al carrer Nord, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació. 

Van aconseguir recuperar el telèfon mòbil i el van lliurar al seu propietari. Per aquests fets s'han instruït diligències policials que s’han lliurat al Jutjat de Guàrdia.