Detenen un home que, de matinada, havia robat en un bar del carrer Santa Llogaia de Figueres

2012-01-13 14:30

Agents de la Guàrdia Urbana de Figueres, han procedit aquesta matinada a la detenció d’un home, HC de nacionalitat marroquina, i veí de Figueres, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un establiment.

Els fets han tingut lloc pels volts de les quatre de la matinada, quan un testimoni ha trucat a la Guàrdia Urbana informant que una persona havia trencat el vidre de la porta del Bar Fraussa, del carrer Santa Llogaia, i es trobava al seu interior.

Les patrulles de la Guàrdia Urbana s’han dirigit al lloc i han localitzat, a la cruïlla dels carrers Àngel i Pujades, una caixa registradora, que més tard s’ha comprovat que pertanyia a l’establiment.

Uns metres més endavant han pogut veure una persona que es corresponia amb la descripció facilitada, el qual en veure el patrulla ha creuat l’avinguda Salvador Dalí fins al carrer Dama d’Aragó. Un cop allà, a l’alçada del supermercat Eroski ha saltat la paret del moll de càrrega de l’establiment -d’uns cinc metres aproximadament- per intentar fugir. Circumstància que l’individu no ha aconseguit perquè les portes estaven tancades.

L’individu en el moment de la seva detenció tenia una petita caixa amb monedes per una valor total de 385 €.