Detenen un home a Fortià per conduir un cotxe robat amb el permís retirat i fugir d’un control d’alcoholèmia

2019-03-05 16:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del sector de Borrassà van detenir el dia 2 de març un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori i furt d’us de vehicle a motor, i un delicte de trencament de condemna.

Els fets van passar el mateix dia 2 a la carretera C-260, al seu punt quilomètric 33.5, dins el terme municipal de Fortià, on els agents estaven fent un control preventiu d’alcoholèmia. Cap a les quatre de la matinada els agents van fer senyals a un vehicle per tal que s’aturés, però el conductor va fer-ne cas omís i va continuar la marxa. Els mossos van seguir-lo i el van aturar a uns centenars de metres del control.

Els policies van identificar l’home, van comprovar que tenia el permís suspès judicialment i, a més, el cotxe constava com a sostret. Concretament des del mes de desembre passat a Badalona. Després que la prova de l’alcohol donés negatiu, l’home va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori o furt d’us de vehicle i un altre delicte de trencament de condemna, per conduir amb el permís suspès judicialment.

Quan els agents van escorcollar el vehicle hi van trobar 7 parells de sabates esportives noves dins les seves caixes i 33 paquets de cosmètics. L’home no va poder acreditar la procedència d’aquests objectes, per la qual cosa van quedar comissats i es va obrir una investigació per esbrinar el seu origen.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 3 març  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.