Detenen un conductor de Perpinyà que va atropellar un home a la N-II i va fugir

2020-03-03 19:10

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona del sector de Figueres van detenir el dia 29 de febrer un home, de 56 anys, de nacionalitat francesa i veí de Perpinyà, com a presumpte autor d’un delicte d’abandonament del lloc de l’accident i lesions.

Els fets van passar el mateix dia 29, quan es va produir un accident de trànsit a l’altura del punt quilomètric 768,8 de la N-II, dins el terme municipal de Capmany. Un vehicle va atropellar un home i va fugir sense prestar-li assistència.

Quan una de les patrulles anava al lloc de l’accident es va creuar, al quilòmetre 754, amb un vehicle que coincidia amb el turisme que havia fugit. Els mossos van donar mitja volta i el va aturar. Mentrestant una altra patrulla va auxiliar la víctima, que presentava ferides greus, fins l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques, que va traslladar el ferit a l’Hospital de Figueres.

Després de veure que el vehicle fugitiu presentava danys compatibles amb l’atropellament i que el conductor va donar negatiu a les proves de detecció d’alcohol i drogues, els mossos el van detenir.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 1 de març a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.