Detenen tres joves per temptativa de robatori en un domicili del carrer Caserna de Figueres

2011-10-18 15:00

La Guàrdia Urbana de Figueres va detenir tres persones per temptativa de robatori a l’interior de domicili. Els fets van tenir lloc la matinada del 15 d’octubre, quan una patrulla que circulava per carrer Caserna va observar com sortien d'un portal, i de manera precipitada, tres nois joves. Un d'ells amb els pantalons esparracats i amb sang a una mà. Al detectar la presència policial els tres individus van intentar fugir, però els agents els van interceptar a l'alçada del carrer Tapis.

Els joves no van donar cap resposta coherent pel seu comportament. A més, els agents van detectar que un segon individu també portava esgarrapades a una mà i els pantalons trencats. Amb el suport d'un altre patrulla es va inspeccionar l'escala del portal d’on havien sortit els joves, detectant que en el replà del tercer pis hi havia un forat al fals sostre amb restes de sang a les parets.

A més, els veïns de l’immoble van confirmar que havien sentit soroll a les seves terrasses. Textualment van explicar que havien notat com si algú volgués obrir les finestres i que al encendre la llum van veure com algú saltava des de la seva terrassa a la del costat, la d’un pis està deshabitat. Més tard, els veïns van veure com els tres joves sortien pel fals sostre en direcció al carrer. Així doncs, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a la detenció per un suposat delicte de temptativa de robatori a interior de domicili a SMA de 20 anys; MS de 24 anys; i AAL de 19 anys d'edat. Tots tres són veïns de Figueres.