Detenen tres homes que van robar en una autocaravana a l'àrea de servei de l'Empordà de l'AP-7

2016-09-12 12:30

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir la matinada del 8 de setembre a Maçanet de la Selva, tres homes de 19, 43 i 44 anys, de nacionalitat bosniana i italiana i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Els fets van passar cap a un quart de sis de la matinada del mateix dia 8 de setembre, a l’àrea de servei de l'Empordà al terme de Garrigàs, on una patrulla de mossos que estava fent vigilància per prevenir robatoris va ser requerida per un home que afirmava que feia escassos minuts li acabaven de robar a dins de la seva autocaravana.

Amb la descripció facilitada pels testimonis, els agents van decidir circular en sentit sud per tal de localitzar els autors del fet. En entrar a l’àrea de servei del Gironès, els mossos van veure un turisme que coincidia plenament amb la descripció que tenien. Aquest, en veure la presència policial va fugir ràpidament tornant-se a incorporar a la via a gran velocitat.

Els mossos van perseguir el cotxe i els seus ocupants, que circulaven a velocitats elevades, i li van fer indicacions al conductor per tal de que aturés el vehicle, però aquest no en va fer cas. Finalment, el vehicle escàpol va agafar la sortida de Maçanet de la Selva i es va dirigir al peatge veloçment, malgrat això els mossos van aconseguir barrar el pas als fugitius.

Els agents van identificar i detenir els tres homes que viatjaven dins del vehicle com a presumptes autors del robatori. Durant l’escorcoll posterior del vehicle hi van trobar alguns objectes que acabaven de sostreure de l’autocaravana, com una cartera, una bandolera i aparells electrònics.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 8 de setembre a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat.