Detenen en una persecució tres persones armandes a la carretera de la Jonquera

2013-01-17 18:00

Al voltant de les 2 del migdia s'ha produït una espectacular persecució a la carretera de Figueres a la Jonquera que ha acabat amb la detenció de tres persones. Segons ha informat en la seva pàgina web el Setmanari de l'Empordà la detenció s'ha produït al terme municipal de Llers a l'alçada del pont de l'autopista AP-7. 

Segons aquestes informacions els detinguts "havien estat uns dels protagonistes d'una forta discussió en un hotel de la ciutat i se'ls ha localitzat droga al cotxe".

L'incident s'ha iniciat davant un hotel figuerenc i s'ha activat l'operatiu policial quan s'ha rebut una trucada alertant d'una forta discussió entre dos grups de persones. Ha estat a la Jonquera que s'ha localitzat un cotxe sospitós i des d'aquí s'ha iniciat una persecució que ha acabat a l'entrada de Figueres. Segons testimonis, els detinguts anaven armats.

L'altre grup de persones que també haurien participat en la discussió davant l'hotel figuerenc ja han presentat denúncia per, pressumptament, amenaces de mort.