Detenen dues persones que van colpejar una dona de 73 anys a casa seva al carrer Cendrassos de Figueres

2014-01-08 11:30

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Figueres van detenir la matinada del dia 6 de gener, un home de 20 anys d’edat, nacionalitat marroquina i veí de Figueres, i un menor d’edat, també veí de Figueres, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència.

Els fets van succeir cap a dos quarts de dotze de la nit del passat 5 de gener quan es va produir un robatori amb violència a l’interior d’un domicili del carrer Cendrassos de Figueres.

Dos homes van trucar a la porta d’entrada i, després de colpejar a la propietària, una dona de 73 anys, van accedir a l’interior. Un cop dins, mentre un subjectava a la víctima, l’altre regirava les diferents estances.

L’arribada d’un familiar de la víctima, va provocar la fugida precipitada dels dos lladres, sense que poguessin sostreure cap objecte.

Arran aquests fets es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar i detenir, poc després, als dos presumptes autors quan fugien corrents pel mateix carrer Cendrassos de Figueres.

La víctima, a causa de les ferides produïdes pels lladres, va ser atesa a l’hospital de Figueres on se li va diagnosticar una fractura al braç i algunes contusions.

El detingut, menor d’edat, va ser lliurat als seus pares o tutors legals i els fets es van posar en coneixement de la Fiscalia de Menors

El detingut, major d’edat i amb antecedents, va passar el 7 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.