Detenen dues dones a la Jonquera per robar perfums valorats en 1.500 euros

2012-06-14 17:00

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 11 de juny a La Jonquera, Nicoleta Alexandra R, de 34 anys, veïna de Pineda de Mar (Maresme) i Ilona Madalina BS, de 24 anys, veïna de Malgrat de Mar, totes dues de nacionalitat romanesa, com a presumptes autores d’un delicte de furt. Cap a dos quarts de set del vespre del mateix dia 11, agents de paisà que estaven duent a terme patrullatge preventiu per la població de La Jonquera, van tenir coneixement que en una perfumeria d’aquella població, s’havia produït un furt. 

En arribar a la zona comercial, els mossos van veure una noia que coincidia plenament amb la descripció facilitada, per això la van seguir a peu, fins que va pujar a un vehicle que l’esperava prop del lloc. En aquell moment els mossos van acreditar-se com a policies i van identificar la noia i la conductora del vehicle. En l’escorcoll del cotxe els agents van trobar tres bosses de mà, dues d’elles folrades internament amb paper d’alumini per burlar els sistemes d’alarma de les botigues. També van localitzar nombroses capses amb ampolles de perfums amagades sota els seients del turisme, algunes d’elles encara amb l’etiqueta de la botiga on s’havien furtat. 

Els mossos van constatar que el valor dels perfums superava els 1.500 euros en total i van detenir les dues dones com a presumptes autores d’un delicte de furt. Les detingudes, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres el dia 12 de juny, el qual va decretar-ne la seva llibertat amb càrrecs.