Detenen dos menors que robaven al Poliesportiu de Figueres

2012-02-24 14:30

El passat 20 de febrer, poc després de la una de la matinada, la sala de coordinació operativa de la Guàrdia Urbana de Figueres va rebre l’avís que s'havia activat l'alarma de la sala de juntes del Poliesportiu Municipal. En arribar al lloc dels fets i inspeccionades les instal·lacions, els agents van detectar que s'havia forçat una finestra i que a l’interior hi havia despatxos amb les portes, armaris i taules amb signes evidents de força i amb material escampat pel terra.

A la zona de les graderies es va localitzar a tres nois amagats. Un d’ells va aconseguir fugir per una finestra en direcció a l’hospital. Els altres dos joves, de 16 i 17 anys i residents a Figueres, tenien llanternes i un tornavís de punta plana. La Guàrdia Urbana els va detenir per un suposat delicte de robatori amb força.

La mateixa nit també es van forçar les instal·lacions de la piscina municipal. La policia figuerenca està investigant si els dos incidents estan relacionats.

D'altra banda aquesta nit un grup de persones ha provocat destrosses i s'ha endut uns 400 euros del bar La Peña del barri del Bon Pastor. Els individus han entrat al local quan estava a punt de tancar i han demanat begudes que el responsable no els ha volgut servir, llavors han començat a trencar el mobiliari i s'han endut els diners de la caixa registradora.