Detenen dos joves robant dins d'una autocaravana al carrer Tramuntana de Figueres

2012-08-01 14:00

Segons s'ha informat avui dimecres, agents de la Guàrdia Urbana de Figueres van realitzar, el passat 28 de juliol, la detenció de dos homes -IFV i ARC de 20 anys d’edat-, veïns de Figueres i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a dins d’un vehicle. 

Els fets varen tenir lloc sobre les 16’00 hores, quan un testimoni va trucar a la Guàrdia Urbana informant que una persona havia trencat el vidre d’una autocaravana, estacionada al carrer Tramuntana de Figueres i que l’individu havia accedit a l’interior del vehicle. Ràpidament les patrulles de la Guàrdia Urbana es van dirigir al lloc, localitzant l’autocaravana, de la qual sortien dues persones, deixant al terra un televisor i un moneder. Després d’una petita persecució, els agents van interceptar els individus a pocs metres del lloc, procedint a la seva detenció per un presumpte delicte de robatori amb força. Els objectes recuperats es van lliurar als seus propietaris. 

Destacar que la resolució dels fets va ser bàsica la comunicació telefònica del testimoni i la resposta ràpida de la Guàrdia Urbana.