Detenen dos joves que van robar uns 60 telèfons mòbils en 2 botigues de Roses el passat mes d'octubre

2024-03-14 12:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Roses van dur a terme una investigació que va permetre detenir, el dia 10 de març a l’aeroport del Prat de Llobregat, dos homes, de 22 i 29 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets van tenir lloc el dia 20 d’octubre quan es va activar, pels volts de la una de la matinada i en pocs minuts de diferència, l’alarma de dos establiments de telefonia mòbil situats a l’avinguda Jaume I de Roses.

Els mossos van comprovar que els autors havien accedit a l’interior de les dues botigues trencant la vidriera amb un embornal i havien sostret telèfons mòbils dels aparadors i expositors.

Concretament, en una de les botigues van sostreure 31 terminals valorats en 15.193,23 € i en l’altra 27 terminals valorats en 8.083 €. En el segon dels fets, a més, el denunciant, va quantificar els danys ocasionats en uns 1.000 €.

La Unitat d’investigació de Roses van fer diferents indagacions encaminades a poder determinar l’autoria que van donar fruit i van permetre als investigadors conèixer la identitat de dos dels autors i emetre una ordre de detenció.

El dia 10 de març, els dos homes van aterrar a l’aeroport d’ el Prat de Llobregat, procedents de dos vols de destinacions diferents i agents del Cos Nacional de Policia, en fer el control de documentació, els van detenir en comprovar que els constava l’ordre de detenció vigent.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions. Els arrestats, un d’ells amb antecedents, van passar l’endemà a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Prat de Llobregat.