Detenen dos homes que robaven coure a la deixalleria de l'Escala

2011-09-15 14:00

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses, juntament amb agents de la Policia Local de l’Escala, van detenir el passat dia 13 de setembre dos homes, Thami L, de 60 anys i veí de Granollers, i Mohamed el H, de 20 anys i veí de La Bisbal d’Empordà, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

Al capvespre del dia 13, els mossos van ser alertats per la Policia Local de l’Escala que dues persones estaven robant en la deixalleria del municipi. Els agents es van dirigir ràpidament al lloc dels fets, on van veure dos homes amb dues bosses a les mans. Quan els lladres van veure els mossos van deixar les bosses a terra (estaven carregades de coure i altres materials) i van fugir per un forat que hi havia a la tanca. Els homes van intentar eludir la presència policial i es van amagar en una pineda situada just darrera de la instal·lació.

Una patrulla formada per un mosso i un policia local de l’Escala que es trobaven prop del bosc van veure els dos sospitosos, els van interceptar, identificar i detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a la deixalleria. Els detinguts, dels quals Mohamed el H té antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.