Detenen dos homes per quatre robatoris amb força a Terrades, Pont de Molins, Vilanant i Peralada

2013-10-26 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 15 i 17 d’octubre a Figueres, dos homes, de 27 i 24 anys, ambdós de nacionalitat romanesa i veïns de Figueres, com a presumptes autors de cinc robatoris amb força, dos d’ells en grau de temptativa.

Entre els dies 5 i 26 de setembre els mossos van tenir coneixement que s’havien produït cinc robatoris amb força en quatre domicilis i una granja de les localitats de Terrades, Pont de Molins, Vilanant i Peralada (Alt Empordà). En un dels domicilis i en la granja van ser en grau de temptativa.

En tots els casos, es tractava d’edificacions aïllades situades en zones rurals, a les quals només es podia accedir per carreteres secundàries i camins de difícil accés.

El modus operandi utilitzat per tal d’accedir a l’interior sempre era el mateix. Després de forçar les portes o finestres, sostreien aparells electrònics i eines de treball.

Arran aquests fets es va obrir una investigació que va permetre identificar, localitzar i detenir, el dies 15 i 17 d’octubre, als dos autors dels robatoris.

La investigació no es dóna per finalitzada i no es descarten més detencions.

Els detinguts, amb  antecedents, va passar el dia 17 d’octubre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.