Detenen dos homes com a pressumptes autors de la mort d'una veïna de Cabanes fa un any

2015-01-10 16:00

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de l’Àrea Regional de Girona van detenir ahir a la tarda, a Sabadell, i avui el matí, a Mollet del Vallès, dos homes de 72 i 29 anys d’edat, com a pressumptes autors de la mort d’una dona de 75 anys a la població de Cabanes el mes de febrer de 2014. Ahir a la tarda també es va detenir, a Figueres, un tercer home de 69 anys d’edat, com a presumpte encobridor dels fets.

Una de les persones detingudes és el violador reincident Antonio García Carbonell de 72 anys i que havia passat 18 anys a la presó per delictes sexuals i robatoris amb violència. En va sortir l'octubre de 2013 en aplicació de la doctrina Parot.

La dona va ser trobada malferida en un descampat prop de casa seva a Cabanes i va morir 4 dies després a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Arran aquests fets els agents de l’Àrea d’investigació Criminal de Girona van iniciar la investigació que ha pogut concloure avui amb les detencions dels pressumptes autors dels fets i el seu encobridor. La investigació continua sota secret de sumari i els detinguts passaran properament a disposició del Jutjat d’Instrucció encarregat del cas.