Detenen dos francesos que havien comprat dos quilos i mig de marihuana al barri de Sant Joan de Figueres

2014-03-04 12:00

La Guàrdia Urbana de Figueres ha realitzat un comís de 2,5 kg de marihuana. Sobre les 4 de la tarda del passat dissabte van detectar un vehicle amb matrícula francesa amb dos ocupants a l'aparcament de la riera Galligans

Els agents van veure que l'acompanyant sortia del vehicle visiblement nerviós, mirant en totes direccions, amb una motxilla a les seves espatlles que aparentava estar buida i s’adreçava pel carrer Ter en direcció al barri de Sant Joan. Atès que la situació va resultar sospitosa, els agents van decidir realitzar una espera. Passats uns 30 minuts van veure com la mateixa persona tornava al vehicle amb presses i amb la motxilla visiblement més plena. Al veure que el cotxe va emprendre la marxa direcció a França, els agents van sol·licitar suport d'una altra dotació policial, que van aturar els sospitosos a la sortida de la ciutat.

Al requerir la documentació dels ocupants la forta olor de marihuana va motivar que els agents de la Guàrdia Urbana procedissin a realitzar un escorcoll del mateix, localitzant a l'interior de la motxilla una substància identificada com a marihuana que va donar un pes de dos quilos i mig.

Per tot això els agents de la policia figuerenca van procedir a la detenció del propietari de la motxilla, V.T.M. de 33 anys, per un suposat delicte contra la salut pública. El detingut va explicar que havia comprat la substància al barri de Sant Joan per un import de 2.000 euros.