Detenen a Tarragona tres joves francesos que van robar i agredir a una dona a Siurana

2016-10-28 16:00

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de l’Àrea de Recursos Operatius de la Regió Policial Camp de Tarragona han detingut avui tres homes, de 18, 21 i 22 anys, de nacionalitat francesa i amb veïnatge a Toulouse (França), com a presumptes autors de dos robatoris amb violència i intimidació.

El primer robatori el van cometre ahir al matí quan tres joves que caminaven per la GIV-6219, al terme municipal de Siurana (Alt Empordà), van fer senyals a una conductora perquè s'aturés.

La conductora va parar el vehicle i un dels joves la va colpejar al cap amb una arma curta simulada i li van sostreure el turisme. La senyora va patir ferides lleus com a conseqüència de l’agressió.

El segon robatori ha estat aquest matí, poc abans de les 10.00 hores, quan els tres joves han fet un robatori violent amb una arma simulada en un supermercat de Vilafranca del Penedès i han fugit del lloc amb el turisme sostret ahir a Girona. En la seva fugida, els lladres han fet un tret amb l’arma simulada.

Alertats del robatori violent succeït a Vilafranca, els mossos han tancat policialment les rutes de fugida dels lladres i a la Regió Policial Camp de Tarragona, la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) ha detectat el vehicle.

Els mossos de la UOM, coordinats amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Camp de Tarragona, han tancat les sortides de l’AP-7 sentit sud.

Finalment, el vehicle ha estat retingut en el terme municipal de Vilaseca i els tres homes han estat detinguts. Els tres homes es troben detinguts a les dependències policials de la comissaria de Tarragona.

Lloc de cerca