Detenen a Roses un home que va simular un robatori en el seu establiment per a cobrar de l’assegurança

2017-05-19 15:30

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses, van detenir el dia 16 de maig, un home, de 33 anys d’edat, nacionalitat pakistanesa i amb domicili a Roses, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força i simulació de delictes.

Els fets es van iniciar el passat 27 d’abril a Roses, quan un home va denunciar que, durant la nit, li havien entrat a robar al seu establiment i, de dins, havien sostret una màquina de tallar carn valorada en 350 euros, ampolles de licor i finalment havien rebentat la màquina escurabutxaques.

Els mossos van iniciar una investigació per tal d’esbrinar l’autor del fet, però les primeres indagacions no van donar cap resultat, ja que no es va detectar cap indici de forçament, ni res que fes pensar que s’havia violentat el comerç.

De l’estudi de la màquina escurabutxaques, els investigadors van comprovar que la nit dels fets havia estat connectada durant 5 hores i es van detectar milers de partides realitzades i la sostracció de 641 euros.

Després de tornar a escoltar en declaració l’home, els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de simulació de delicte i un de robatori amb força, ja que ell seria l’autor de les partides a la màquina recreativa i de la sostracció dels diners

El detingut, que no tenia antecedents, serà citat per comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.