Detenen a Roses 8 persones per venda ambulant il·legal

2012-06-28 17:00

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses i agents de la Unitat Subaquàtica i la Policia Local de Roses van establir un dispositiu conjunt, ahir dia 27 de juny, per tal de control·lar els punts de venda il·legal al passeig Marítim de Roses com acostumen a fer regularment. En aquesta ocasió però, la Unitat Subaquàtica dels Mossos va col·laborar en l’operatiu, ja que s’havia donat alguns casos de persones que portaven a terme aquesta venda il·lícita i que en ser detectades corrien fins a introduir-se dins de l’aigua i així evitar l’acció policial. 

D’aquesta manera, els agents es van coordinar per poder treure de l’aigua, identificar i detenir vuit persones. Durant el dispositiu es van comissar uns 400 objectes, entre els quals hi havia ulleres de sol, bosses de mà, rellotges i llanternes làser. 

El resultat d’aquest dispositiu ha estat de8 persones detingudes per resistència i desobediència als agents de l’autoritat, a una d’elles també se li ha imputat un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat. També hi ha hagut 7 persones més identificades i s'han aixecat 10 actes de denúncia administrativa per venda il·legal. 

La coordinació i col·laboració entre els dos cossos policials es continuarà fent per tal de detectar i prevenir les diferents conductes de venda il·legal que es puguin produir en el futur, ja sigui al mateix passeig marítim de Roses o en altres carrers de la població.