Detenen a Garrigàs dos homes per un furt a l'AP-7

2023-05-26 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir el dia 24 de maig a Garrigàs dos homes de 31 i 28  anys com a presumptes autors d’un furt lleu. A més, a un d’ells també se’l deté per conducció temerària i desobediència als agents de l’autoritat.

Pels volts de la 1 del migdia, els mossos van ser requerits per una parella de turistes que acaben de ser víctimes d’un furt a l’AP7 entre Figueres i Girona.

Els modus operandi dels autors havia estat el de posar-se en moviment  amb el seu cotxe a l’alçada del de les víctimes i fer-los creure que tenien algun problema tècnic. Quan les víctimes es van aturar en el voral, un dels lladres els va distreure fent senyals cap a una roda mentre un segon lladre aprofitava per sostreure la bossa de mà del terra de l’acompanyant.

Poc després, una patrulla va detectar un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada i  que en veure el patrulla, va fugir a tota velocitat fent un canvi de sentit i a l’Àrea de servei de l’Empordà els ocupants van abandonar el vehicle i van marxar corrents cap a una zona boscosa.

Els mossos els van localitzar i detenir a tots dos per furt i al conductor també per conducció temerària.

Les víctimes van poder recuperar la totalitat del botí. Una patrulla va localitzar llençada en el voral la bossa de mà sostreta i els 150 € que es trobaven en possessió dels detinguts.

Els arrestats, amb antecedents van passar l’endemà a disposició judicial del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres que van decretar la seva llibertat amb càrrecs.