Detenen a Celrà quatre homes que fugien després d'intentar robar en una empresa de Vilamalla

2021-12-14 17:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el 10 de desembre, a Celrà, quatre homes d’entre 25 i 36 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicilis al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’empresa en grau de temptativa.

El migdia del passat divendres els treballadors d’una empresa, situada a la població de Vilamalla, van alertar als mossos de Figueres que quatre persones, vestides amb roba de treball fluorescent, amb pantalons blaus i tapats amb bufs, havien forçat i danyat la porta d’emergència per intentar accedir a l’interior.

En ser descoberts i sense tenir temps de sostreure res, van fugir del recinte en un turisme a gran velocitat, direcció l’Escala.

Totes les patrulles del territori van ser alertades sobre aquest intent de robatori i de la fugida dels quatre autors amb la descripció del turisme.

Poc després, van ser interceptats per una patrulla de la comissaria de Girona quan el cotxe escàpol circulava per la població de Celrà.

Els mossos els van aturar i a l’interior del vehicle van localitzar dues barres de ferro, una palanca i un tornavís.

Els agents els van detenir a tots quatre. A dos d’ells els constaven diversos requeriments judicials de recerca dels jutjats de Vila-seca, Barcelona, Tarragona, Lleida i Badalona.

Gràcies a la bona coordinació entre les comissaries de Figueres i de Girona, vehiculada a través de la Sala de Comandament de Reus, va permetre la seva ràpida detenció poc després d’intentar entrar a robar a l’empresa.

Els mossos investiguen si aquests detinguts podrien estar relacionats amb alguns robatoris comesos a la població de Celrà i d’altres municipis propers.

Els detinguts, tots amb múltiples antecedents, van passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.