Detenen 4 romanesos per robar perfums valorats en més de 2.400 euros a la Jonquera

2014-11-17 12:00

Segons han informat avui dilluns, Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de districte de la Jonquera, van detenir el dia 9 de novembre, dos homes i dues dones, de 22 a 35 anys, tots de nacionalitat romanesa i veïns de Blanes i Lloret de Mar, com a presumptes autors d’un delicte de furt.

A quarts de tres de la tarda del dia 9 de novembre, els mossos van tenir coneixement que un vigilant de seguretat d’una perfumeria de la localitat de la Jonquera tenia retinguda una dona per haver sostret perfums de la botiga.

En arribar al lloc la patrulla, van comprovar que la dona de nacionalitat romanesa havia sortit de l’establiment amb una bossa de mà, també robada de la botiga, plena de perfums sostrets valorats en 627,59 euros. La dona no duia cap mena de documentació i els agents van traslladar-la a comissaria per tal d’identificar-la. Degut a que els responsables de l’establiment no van interposar la corresponent denúncia, els agents després d’identificar la dona la van deixar marxar.

A tres quarts de quatre de la tarda, els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un altre robatori en una altra perfumeria de la mateixa zona. Els agents quan van realitzar la recerca, van localitzar la dona anteriorment identificada amb tres persones més que duien un vehicle. La patrulla va identificar als ocupants i van escorcollar el vehicle.

De resultes de l’escorcoll, van localitzar dues bosses amb perfums amb l’anagrama de la perfumeria saquejada valorades en 1.831,23 euros i eines susceptibles de ser emprades per trencar les petites alarmes de les caixes de perfums. La investigació policial va poder concloure que els autors dels robatori eren les persones identificades. La patrulla va detenir a les quatre persones per un delicte de furt.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 10 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.