Detenen 4 homes que van robar en un restaurant de Palau-saverdera

2014-06-04 11:00

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Roses van detenir el dia 27 de maig, a Palau-savardera, quatre homes, de 24 a 55 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Figueres, Girona, Peralada i Cabanes, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l'interior d’establiment i un delicte de robatori i furt ús de vehicle.

A quarts de tres del matinada del mateix dia, els mossos van tenir coneixement de l’activació d’una alarma d’un restaurant, situat en un carrer sense sortida, del municipi de Palau-savardera. Els agents, en arribar al lloc, van localitzar un vehicle que sortia a gran velocitat d’aquella zona. La patrulla va aturar el vehicle, ocupat per quatre persones, i va comprovar que presentava signes evidents de forçament.

Els agents van esbrinar que el vehicle constava com a sostret la nit del dia 26 de maig a Figueres. A més, de resultes de l’escorcoll van localitzar un tornavís i 17 ampolles de licor. Una altre dotació policial també va comprovar que el local presentava dues portes forçades i un gran desordre en el seu interior.

Gràcies a les indagacions fetes pels agents, es va constatar que els quatre homes identificats eren els autors dels fets i que les ampolles de licor les havien sostret de l’interior de l’establiment. Davant totes les evidències, els agents van detenir als quatre homes per un delicte de robatori amb força   i un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle.

Els detinguts, alguns amb antecedents, van passar el 27 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.