Detenen dos homes relacionats amb la mort de la plaça de l'Estació

2010-07-08 20:33

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat Territorial d’Investigació de Girona han detingut Abdelkader S, de 28 anys i domicili desconegut, i Mohamed EA, de 19 anys i amb domicili a Castelló d’Empúries, per la seva presumpta participació en la mort d’un home la matinada de diumenge, 4 de juliol, en una plaça de la localitat de Figueres (Alt Empordà). La víctima va quedar ferida de gravetat en caure al terra després d’haver patit un robatori.

Els serveis sanitaris van traslladar la víctima a l’hospital de Figueres on va morir poc després. L’autòpsia del cadàver va determinar que l’home havia mort a causa d’un fort traumatisme cranioencefàlic en impactar contra el terra.

Efectius de la Unitat Territorial d’investigació (UTI) de Girona es van fer càrrec del cas per identificar i detenir-ne els autors. La investigació va culminar ahir, dimecres 7 de juliol, quan el mossos van detenir els dos presumptes autors dels fets. Als arrestats se’ls atribueixen els delictes d’homicidi i robatori amb violència.

Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.