Destinen 90.000 euros per reformar el pavelló vell de Figueres

2011-09-10 11:00

Operaris del Servei municipal de manteniment enllesteixen aquesta setmana part dels treballs de renovació del pavelló vell de Figueres, els quals tenen un cost aproximat de 90.000 euros.

Les obres consisteixen en la substitució dels 950 metres quadrats de parquet, que realitzarà una empesa especialitzada; l'eliminació de les grades inferiors, nova il·luminació, pintura interior i exterior i, finalment, la instal·lació d’una tanca perimetral a la pista necessària per a la pràctica de l’hoquei patins. A més, s’aprofita per renovar tots els aparells esportius com porteries, cistelles de bàsquet o xarxes, entre d’altres. 

El regidor d’Esports, Joaquim Ferrer, explica “donem resposta a una demanda que ens havíem imposat durant el mandat anterior, de fet aquestes obres les hem executat a l’estiu per no perjudicar les entitats, però ja teníem el projecte enllestit de principis d’any. També obrim l’ús a altres entitats i disciplines esportives, com ho demostra la instal·lació de la tanca que permetrà que el recuperat club d’Hoquei Patins de Figueres pugui utilitzar el pavelló”.

Procés de millora
Les obres al pavelló són la culminació d’un procés de millora a la zona esportiva del castell de Sant Ferran que va començar, el 2009, amb la construcció de la piscina municipal descoberta, la renovació de les pistes de tennis municipals, el nou aparcament, la pista poliesportiva a l’aire lliure i, finalment, la renovació dels vestidors del mateix pavelló.

No obstant, aquests treballs són un punt i seguit en la millora de les instal·lacions esportives municipals. Recordar que a mig termini es construiran pistes de tennis i pàdel a la coberta del nou aparcament de l’Hospital i que permetrà la creació de nou noves pistes, sis de pàdel i tres de tennis.